Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 09.10.2019.

09.10.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Bruno Šimleša, autor najčitanijih djela o ljubavi i odnosima na našim prostorima (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Bruno Šimleša, autor najčitanijih djela o ljubavi i odnosima na našim prostorima (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je Bruno Šimleša, jedan od naših najpoznatijih pisaca, koji ove godine obilježava 18 godina spisateljske karijere. Do danas je Bruno Šimleša objavio devet knjiga, a naslov 'Ljubavologija' i dalje je najprodavanija hrvatska knjiga o ljubavi i odnosima; ukupno je prodano više od 150 tisuća primjeraka.

Svoju je književnu obljetnicu Bruno Šimleša proslavio u pulskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici prisjećajući se sa svojim čitateljima prve knjige koju je objavio 2001. godine. I to u svojoj nakladi jer su ga tada odbili svi hrvatski izdavači. To mu je, priča nam naš poznati pisac inače sociolog, i najteži i najdraži korak nakon kojega su se redali naslovi koji se danas čitaju bez daha.

Bruno je ovih dana sudjelovao i na Inspire Me Campu u Puli na kojemu je sudionicima predstavio sebe, svoju karijeru te s brojnim sudionicima Campa podijelio svoja iskustva i planove. Također, s Lanom Klingor Mihić sudjelovao u gastro showu na svečanom otvaranju Razvojnoga kulinarskog centra u Puli.

Gost Tatjane Kaštelan Bruno Šimleša

Bruno Šimleša gost Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Bruno Šimleša gost Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici