Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod – Gordana Krizman, nagrađena za zauzeto i prepoznatljivo novinarsko djelovanje na području Porečke i Pulske biskupije – 01. 06.2022.

01.06.2022.

13:36

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Gordana Krizman gošća Razvojnog koda

Gordana Krizman gošća Razvojnog koda

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

Gošća Tatjane Kaštelan u Razvojnom je Gordana Krizman, voditeljica Tiskovnog ureda Porečke i Pulske biskupije, dugogodišnja urednica i novinarka na području Istre i šire. Ovih ju je dana Hrvatsko društvo katoličkih novinara (HKDN) nagradilo za zauzeto i prepoznatljivo novinarsko djelovanje u različitim glasilima, te za promicanje suradnje na području medija.

Nedavno je, točnije u utorak, 24. svibnja, na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u organizaciji Odbora Hrvatske biskupske konferencije (HBK) za sredstva društvenih komunikacija, Odjela za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i Hrvatskoga društva katoličkih novinara, održana proslava 56. Svjetskog dana sredstava društvenih komunikacija. Tim su povodom dodijeljene nagrade i priznanja Hrvatskoga društva katoličkih novinara (HDKN).


Dobitnice godišnje nagrade HDKN-a su Blaženka Jančić, urednica Religijskoga programa na Hrvatskome radiju i Gordana Krizman, voditeljica Tiskovnoga ureda Porečke i Pulske biskupije. Dobitnik nagrade za životno djelo je pater Tonči Trstenjak, isusovac, novinar i pisac. Nagradu za najbolju mrežnu stranicu s kršćanskim sadržajem dobio je vjerski portal Duhovnost.


Gordana Krizman dugi niz godina uspješno pridonosi kvalitetnom informiranju u području Porečke i Pulske biskupije, i šire, jer povezanost nema granica, kao ni informacije. Uz ostale medije, dugogodišnja je suradnica HRT-a na kojemu je znatno doprinela katoličkom religijskom programu, a u počecima i u drugim područjima. O svemu smo porazgovarali s Gordanom i prisjetili se nekih priča, događaja, trenutaka...


U nastavku poslušajte Razvojni kod Tatjane Kaštelan, u kojemu je gošća Gordana Krizman, voditeljica Tiskovnog ureda Porečke i Pulske biskupije.

Gošća Tatjane Kaštelan u Razvojnom kodu Gordana Krizman, voditeljica Tiskovnog ureda Porečke i Pulske biskupije, 1. lipnja 2022.

Za ovu su nagradu zaslužni si svećenici i laici Porečke i Pulske biskupije, koji svojim aktivnostima u okrilju Crkve doprinose bogatstvu pastoralnog života stvarajući teko teme medijskih sadržaja.

Gordana Krizman, voditeljica Tiskovnog ureda Porečke i Pulske biskupije

Gordana Krizman gošća Razvojnog koda

Gordana Krizman gošća Razvojnog koda

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

Razvojni kod možete poslušati na frekvencijama HRT Radio Pule u srijedu, 1. lipnja između 19 i 20h. Također, ovdje, te na podcastu. Slušajte nas i čitajte!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

4 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici