Hrvatski radio

Radio Pula

Stožer civilne zaštite: Istra je spremna za turističku sezonu

25.05.2022.

17:00

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Sjednica Stožera civilne zaštite IŽ o turističkoj sezoni, Denis Stipanov i Dino Kozlevac

Sjednica Stožera civilne zaštite IŽ o turističkoj sezoni, Denis Stipanov i Dino Kozlevac

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

U Puli je održana sjednica Stožera civilne zaštite Istarske županije o temi Priprema turističke sezone. Izvješće o stanju sigurnosti dali su predstavnici svih mjerodavnih ustanova i društava u Istri prema nadležnosti i djelovanju u turizmu te povezanim djelatnostima. Istra je spremna za turističku sezonu koja će kako se predviđa, biti dobra.


U nastavku poslušajte načelnika Stožera civilne zaštite Istarske županije Dinu Kozlevca.

Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije

Koronavirus je još prisutan, no u znatno manjem obimu i pod kontrolom je. Predstavnici zdravstvenih ustanova, društava, institucija, službi, svi mjerodavni za siguran život građana izvijestili su o stanju u djelatnosti i iskazali spremnost pred turističku sezonu za koju procjenjuju kako će biti dobra. Poduzete su i mjere zaštite od požara kao i sve ostale za osiguranje sigurnosti i turista, i objekata, kaže načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici