Hrvatski radio

Radio Pula

10:40 / 03.12.2013.

Autor: Radio Pula

2CELLOS u Madison Square Gardenu

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

2CELLOS večeras i sutra nastupaju u Madison Square Gardenu, a slijedeći tjedan nastupit će u Pariškoj Olympiji. Stjepan i Luka sviraju u sklopu svjetske turneje Sir Eltona Johna. Nakon New Yorka slijede koncerti u Pariškoj Olympiji, Moskvi, Pragu i Stocholmu.

2CELLOS Luka Sulić i Stjepan Hauser večeras i sutra nastupaju u kultnom Madison Square Gardenu u New Yorku, u sklopu svjetske turneje Sir Eltona Johna gdje sa svojim aranžmanima otvaraju njegove koncerte i očaravaju prisutne svojom osebujnom i žestokom svirkom. Nakon solo točaka pridružit će se legendi te s njim svirati ostatak koncerta.
 
Nakon New Yorka odmah putuju u Europu, gdje će s Eltonom do Božića nastupiti i u drugim kultnim dvoranama poput Pariške Olympije i to tri večeri za redom. Osim Pariza, nastupit će i u Moskvi, Pragu, Stocholmu, Oslu, Brusselexu i Istanbulu. Njihova nadolazeća Japanska turneja koja je zakazana za ožujak rasprodana je u svega sat vremena.
 
"Suvišno je uopće komentirati što za jednog glazbenika znači nastupiti u Madison Square Gardenu! To je Meka za sve glazbenike, predstavlja vrhunac nečije karijere, i san svakog glazbenika je da barem jednom u životu nastupi tamo. Počasćeni smo da ovaki mladi imamo tu čast nastupiti tamo i to dvije večeri za redom, a već tjedan dana kasnije, nastupit ćemo u još jednom hramu glazbe, Pariškoj Olympiji i to tri večeri za redom! Ovo je bila izrazito plodna godina za nas!" komentiraju Stjepan i Luka.
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.