Hrvatski radio

Radio Pula

Bogat program u studenome u INK

09.11.2015.

10:58

Autor: Jana Radić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Istarsko narodno kazalište nastavlja s bogatom ponudom predstava u studenome. Ovoga tjedna na programu su tri predstave, odnosno gostovanja, dvije su plesne, a treća je gostovanje HNK iz Osijeka. Istarsko narodno kazalište najavljuje i sudjelovanje u Noći kazališta.

Istarsko narodno kazalište ponovno ugošćuje plesne umjetnike pa će u srijedu 11.11. na Maloj sceni biti izvedene dvije predstave. "Pokretač" i "Love will tear us apart" nastale su u produkciji Studija za suvremeni ples i De Facta iz Zagreba. Autori su Aleksandra Janeva Imfeld i Saša Božić, a početak je u 20 sati.

U petak u Pulu stiže predstava nastala u produkciji HNK iz Osijeka. Dramu "260 dana" režirao je Dražen Ferenčina, a dramatizaciju i dramaturgiju potpisuje Ana Prolić. Uloge igraju Aljoša ČeplVjekoslav Janković, Tatjana Bertok Zupković i Matea Grabić.

Istarsko narodno kazalište priprema se i za Noć kazališta pa će tako od 21. do 23. studenoga na programu biti predstava "Rinimo ga naprid" nastala u produkciji INK-a.

Poslušajte razgovor s ravnateljicom INK Gordanom Jeromelom Kaić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.