Hrvatski radio

Radio Pula

Čajanka s knjigom: Kantuôn Ćakuluôn

18.03.2022.

14:48

Autor: HRT

Čajanka s knjigom

Čajanka s knjigom

Foto: Knjižnica Pula / ustupljena fotografija

Ususret Svjetskom danu pripovijedanja u subotu, 19. ožujka 2022. na Čajanku s knjigom stiže poseban gost - majstor pripovjedač Alesdandar Bančić iz Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula, koji će pripovijedati istarske priče za velike i male. Čajanka s knjigom: Kantuôn Ćakuluôn počinje u 10 sati.

Broj mjesta je ograničen pa se za sudjelovanje prijavite na mail djecja@gkc-pula.hr i uživajte u posebnim pričama iz nekih prošlih vremena.


Kao inspiracija ovom redovnom programu u Dječjoj knjižnici poslužila nam je najpoznatija čajanka u književnosti, ona iz Alise u Zemlji čudesa. Razlog - 190. rođendan slavnog Lewisa Carolla koji se obilježava ove godine, a radionice su započele 27. siječnja 2022., na autorov rođendan. Zemlja čudesa kulisa je našim subotnjim druženjima, koja se tematski mijenjaju svakog mjeseca: kreativne radionice, maštaonice, čitanje priča, društvene igre, gostovanja pisaca, glumaca… Čajanke s knjigom održavaju se 1., 3. i 5. subote u mjesecu u 10 sati.

--

Kantuon ćakulon

Kantuon ćakulon

Foto: Knjižnica Pula / ustupljena fotografija

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.