Hrvatski radio

Radio Pula

Filmovi na pulskome Kaštelu od 22. - 28. kolovoza

20.08.2015.

14:42

Autor: Jana Radić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na pulskome Kaštelu održat će se postprogram filmskog festivala. Od 22-og do 28-og ovoga mjeseca publika će u kinu na otvorenom moći pogledati nagrađivana inozemna ostvarenja.

Gospodin Holmes, Rock kraljica, Fantastična četvorka, Kaos u glavi, to je samo dio filmova koje će publika moći pogledati u sklopu programa P.S. Pula. Riječ je o postprogramu Pulske filmske smotre, objašnjava članica Umjetničkog savjeta festivala Tanja Miličić. Dio filmova je iz nezavisne produkcije, a na programu su i svjetski kino hitovi.

Filmski program na Kaštelu proteklih se godina održavao uoči festivala, no direkcija ga je ove sezone pomaknula za kraj kolovoza. Kako ističe ravnateljica Pulskog festivala Gordana Restović, publici su željeli ponuditi filmska događanja tijekom cijeloga ljeta.

Program P.S. Pula počinje u subotu u 21 sat, dramom Gospodin Holmes. Trajat će do idućeg petka, a na programu je 13 filmova. Cijena ulaznice za pojedinačni film je 20 kuna, a u slučaju kiše projekcije će biti u kinu Valli.

Poslušajte prilog.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.