Hrvatski radio

Radio Pula

Filmska večer u Dnevnom: Ines Pletikos "Endrigo 47"

10.05.2022.

11:59

Autor: HRT

eNDRIGO 46

eNDRIGO 46

Foto: Savez udruga Rojca / snimka zaslona

"Endrigo 47" – dokumentarni film nagrađivane pulske redateljice Ines Pletikos prikazat će se u Dnevnom boravku Rojca u 20 sati. Projekcija se održava u okviru Filmskih večeri u Dnevnom koje se organiziraju u sklopu projekta "R.O.J.C.: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ koji provodi Savez udruga Rojca. 

U sklopu Filmske večeri u Dnevnom, održat će se i razgovor s autoricom filma Ines Pletikos koji će voditi Roberto Rauch.


Filmska večer u Dnevnom organizirana je u sklopu projekta "R.O.J.C.: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ kojeg provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Čarobnjakov šešir, Merlin i Zelena Istra, , a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.Jan Franjul/Stručni suradnik na projektima (Savez udruga Rojca)

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.