Hrvatski radio

Radio Pula

Objavljeni rezultati natječaja "Remiks identiteta 6"

16.12.2020.

13:45

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Rojc/snimka zaslona

Foto: Rojc/snimka zaslona

Foto: - / -

"Remiks identiteta" glazbeni je projekt udruge "Metamedij" koji se provodi u sklopu "Metamedia Laba" i glazbenog community studija "Metamusic" – kreativnih laboratorija Društvenoga centra Rojc u Puli.

Stručni žiri u sastavu Koolade, Milan Đurić, Noel Šuran i Marino Jurcan odabrali su sljedeće prijave:

1. mjesto: Pavle Kladarin (Klaada – Remix identiteta 6),

2. mjesto: Erik Bastijanić (Rike – Bepo in Jungle). 

Rezultati šire selekcije radova koji će se objaviti na zajedničkom izdanju "Remiks identiteta 6" bit će objavljeni naknadno.

Remiks identiteta glazbeni je projekt udruge Metamedij koji se provodi u sklopu Metamedia Laba i glazbenog community studija Metamusic – kreativnih laboratorija Društvenog centra Rojc, čija je svrha lokalnim umjetnicima omogućiti uvjete za glazbenu produkciju. Projekt nastoji uspostaviti dijalog između tradicijske i suvremene glazbe te istražuje mogućnosti komunikacije među društvima, kulturama, tradicijama, povijesnim razdobljima i smjerovima kroz suvremenu glazbu, remiksirajući tradicijsku glazbu sa suvremenom. Sva dosadašnja izdanja Remiksa identiteta dostupna su na Bandcamp stranici Metamusic Production.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.