Hrvatski radio

Radio Pula

U sklopu Booktige danas u Poreču filatelistička izložba

22.04.2018.

15:02

Autor: Elvis Mileta

Booktiga u Poreču

Booktiga u Poreču

Foto: - / -

Filatelističkom izložbom „Mediteranski brevijar – riječi pretvorene u slike“ i u nedjelju se nastavlja program 11. po redu Booktige. Izložbu , inspiriran Matvejevićevim „Mediteranskim brevijarom“ priređuje član Filatelističkog društva Poreč Slavoljub Katančević.

Izložba se otvara u 17 sati a posjetitelji će je moći razgledati do 25. svibnja 2018. godine. Ugledan pak hrvatski pisac Damir Karakaš predstavit će večeras u 19 sati svoj roman „Sjećanje šume“. Ovo je kratki roman, jedan od onih u vrhu najčitanijih u Gradskoj knjižnici Poreč, o neobičnom odrastanju u kojemu pisac čitatelja vodi u čaroban svijet svojeg djetinjstva, u surov kraj u kojemu vlada borba za preživljavanjem, kraj u kojemu baš takvom već godinama nalazi inspiraciju za pisanje. Kroz priču o ocu i sinu, o obitelji, o borbi, predstavit će nam svoj peti po redu roman za kojega kaže da je „roman o djetinjstvu kakvog svaki pisac ima pravo napisati samo jednom u životu“.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.