Hrvatski radio

Radio Pula

Jesenska shema Radio Pule

13.09.2013.

14:15

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

EU minuta, Maska, Let iznad 101,3; Demo demo, Za Vas biram…, Razvojni kod, Istarska kopačka, Aktualno s gradonačelnikom, Explora, Škovacera, Stetoskop, Žurnada – samo su neke emisije koje ćemo slušati u jesenskoj shemi Radio Pule.

U jesenskoj shemi, koja počinje u ponedjeljak 16. rujna, na Radio Puli poslušajte i nove emisije, među kojima su: EU minuta, Maska, Let iznad 101,3; Za Vas biram… i Demo demo s javnim sadržajima, aktualnim temama i glazbom.

EU minuta će svako jutro od ponedjeljka do petka u 15.30 govoriti o svakodnevnom životu u državama članicama EU-a, objasnila je urednica emisije Elvira Tripović.

Srijedom u 17.05 emitirat ćemo novu emisiju o kulturi i kazalištu pod nazivom Maska, čiji je urednik i voditelj Luka Juričić.

U večernjem terminu svaku srijedu od 19.05 na rasporedu je još nova emisija Let iznad 101,3 o psihičkim stanjima, poremećajima i bolestima čiji je cilj smanjiti stigmatizaciju osoba s psihičkim problemima. Emisija je to u kojoj, kako kaže urednica Slađana Bukovac, svi imaju demokratsko pravo biti "nenormalni".

Pregled domaće i strane glazbene demo scene po izboru urednika Maura Giorgija slušat ćemo u emisiji Demo demo utorkom navečer od 22.30.

U jesenskoj shemi u program Radio Pule vraćaju se i već poznate emisije kao što su: emisija o gospodarstvu Razvojni kod koju će uređivati Nives Kalebić, sportska emisija Istarska kopačka urednika Romea Cusme Pletikosa, razgovori s istarskim gradonačelnicima ponedjeljkom od 15.35 u Aktualno s gradonačelnikom, tu je i astronom Korado Korlević u Explori koji se utorkom u 15.35 zajedno s Mirjanom Širolom „obračunava sa zagonetkama“, Škovacera urednice Jadranke Nišević te reporterski zapisi s terena u Žurnadi autora Serđa Valića.

Neke će se emisije emitirati u novim terminima. Emisija o prometu Semafor bit će ponedjeljkom od 12.05 umjesto od 11.05; Savjeti za kućne ljubimce bit će na rasporedu četvrtkom od 8.15, a ne više srijedom te Top 15 umjesto nedjeljom ići će četvrtkom u 17.05.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.