Hrvatski radio

Radio Pula

Matematička čajanka sa Sonjom

31.01.2023.

12:06

Autor: HRT

Sonja u Knjižnici

Sonja u Knjižnici

Foto: kolež ustupljenih fotografija / Knjižnica Poreč

Trudiš se, ali često zapneš? Vježbaš, ali neki su ti zadatci preteški? Jasan ti je postupak, ali rezultat ti nije točan? Tri puta čitaš zadatak, ali nikako da ga postaviš? “Matematička čajanka sa Sonjom” u porečkoj knjižnici pravo je rješenje za tebe.

U Gradskoj knjižnici Poreč organizira se pomoć pri učenju matematike koju će voditi volonterka porečke knjižnice Sonja Rajko, učenica 3. razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Balote, dobitnica vrijednih državnih nagarada i priznanja na matematičkim natjecanjima. 


“Čajanka” je namijenjena učenicima/cama viših razreda osnovnih škola kojima je potrebna pomoć i podrška u rješavanju nejasnoća tijekom pisanja domaće zadaće, vježbanja ili same pripreme za ispit. Održavat će se petkom od 17 do 18.30 sati u studijskoj učionici na 3. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4). Broj mjesta ograničen je, a svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.


Prvi susret održat će se 3. veljače u 17 sati. Prijave se primaju do četvrtka 2. veljače u 12 sati.


Stoga, vježbaj, računaj, trudi se, a ako ni tada ne ide, stavi pored zadatka upitnik, prijavi se na “Čajanku” i pitaj Sonju. U društvu je sve lakše!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

11 h

SLUŠALICE

OŠ CENTAR