Hrvatski radio

Radio Pula

Radionica "Otkrij mogućnosti obrazovanja kroz mobilnost"

09.05.2022.

13:14

Autor: HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Grad Pula / ustupljena fotografija

Grad Pula u suradnji sa Školom za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu te Udrugom ZUM, u sklopu projekta ‘’KLIK Pula - Centar za Kompetentno cjeLoživotno razvijanje Inovativnih znanja i vještina u seKtoru ugostiteljstva i turizma Pula“ poziva sve zainteresirane na radionicu na temu "Otkrij mogućnosti obrazovanja kroz mobilnost - predstavljanje mogućnosti i prilika za mlade kroz Erasmus+ i povezane inicijative“ koja će se održati u 17 sati u prostorima Fakulteta ekonomije i turizma ‘’Dr. Mijo Mirković’’ - Stanica 50.

Radionica je namijenjena svim mladima i drugim zainteresiranim građanima, a održava se povodom Dana Europe koji se svečano obilježava 9. svibnja. Na radionici će se predstaviti mogućnosti i prilike za mlade kroz Erasmus+, bit će predstavljeni primjeri dobre prakse te iskustva iz provođenja samih projekata iz programa mobilnosti.


Sudionici će moći sudjelovati u predlaganju rješenja na aktualne probleme koji danas muče mlade u lokalnoj zajednici. Ovo je prilika za aktivno uključivanje mladih u kreiranje bolje lokalne zajednice i budućnosti Europe koja će biti participativna i inkluzivna za sve mlade u zajednici, rodno jednaka, zelenija i digitalnija.


Radionica je besplatna za sve sudionike.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.