Hrvatski radio

Radio Pula

Tečaj fotografije u Svetom Lovreču

26.09.2022.

13:09

Autor: HRT

KAF tečaj fotografije

KAF tečaj fotografije

Foto: KAF / ustupljena fotografija

Od četvrtka 6. listopada KAF Sv.Lovreč otvara novu sezonu redovitih klupskih aktivnosti, od kojih izdvaja školu - tečaj fotografije.


Škola - tečaj fotografije:


Namijenjena je svim dobnim uzrastima (osim nižih razreda osn. škole), s različitim razinama znanja, različitim afinitetima i sklonostima vezanim uz foto-svijet, bez obzira je li polaznik već član KAF-a ili još to nije, i za sve one koji žele naučiti ili se žele podsjetiti što to fotografija jest


Škola započinje u četvrtak, 6.  listopada od 19:00 upisima i upoznavanjem sa predavačima i planom aktivnosti. Prostorija na 1. katu zgrade Općine Sv.Lovreč Gradski trg 4, bit će polazna točka ovog novog edukativnog ciklusa.


Voditelji škole bit će Dušan Grbac i Kristian Macinić, a uz njih pridružit će se i nekoliko vrsnih poznavatelja pojedinih tema.


Tečaj obuhvaća:


* osnove fotografije (osnovni pojmovi),

* upoznavanje i korištenje fotografske opreme,

* elementi likovne i vizualne umjetnosti,

* fotografske tehnike u praktičnoj primjeni.

KAF - tečaj fotografije

KAF - tečaj fotografije

Foto: KAF / ustupljena fotografija

Dinamika i raspored tema bit će objavljena na prvom - inicijalnom dolasku 06.10.’22. Održavanje edukativnih predavanja i radionica predviđena su svakog četvrtka, iznimno i drugim terminima, tijekom narednih 12 tjedana.


Nije potrebno posjedovati fotoaparat kako bi se sudjelovalo u edukaciji. Sama edukacija obuhvaća i dio koji se odnosi i na korištenje ostalih telekomunikacijskih uređaja u primjeni.


Predavanja i ostale aktivnosti tečaja planirana su četvrtkom u zgradi Općine Sveti Lovreč,


Zbog optimalnog popunjavanja tečajne skupine, rezervirate svoje mjesto u 'klupama' na kaf.lovrec@gmail.com

KAF tečaj

KAF tečaj

Foto: KAF / ustupljena fotografija

Za sve ostale, osim samog članstva, koji se žele intenzivnije uklopiti u fotografski svijet, KAF priprema u ostalim terminima i terenske aktivnosti, obilaske izložbi, gostovanja raznih renomiranih autorica i autora, kao i ulazak u svijet srodnih tema, poput video-stvaralaštva ili npr. pripreme i realizacije fotografskih izložbi. Uz to, pratiti će se trendovi u obradi digitalne fotografije, praćenja fotoaparatom lokalnih, sportskih, kulturnih i društvenih događanja, suradnja sa susjednim i srodnim skupinama i sl.KAFovci

KAFovci

Foto: KAF / ustupljena fotografija

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.