Hrvatski radio

Radio Pula

Istarska kopačka-Adriano Belli i Bojan Barić

07.06.2022.

09:42

Autor: HRT

Adriano Belli

Adriano Belli

Foto: Florijan Odobašić / HRT

Trener NK Arne Peruški, Adriano Belli i trener NK Brtonigle-Nove Vas Bojan Barić komentiraju situaciju u županijskim ligama. 

Trener NK Arne Peruški, Adriano Belli, nije krio oduševljenje nakon osvojenog naslova. Pokazali smo volju, karakter i zajedništvo kroz cijelu sezonu, trenirali smo dobro i na kraju se naš rad isplatio, rekao je Belli. Jako mi je drago za svih u klubu i oko kluba, zaključio je. 


Trener NK Brtonigle-Nove Vas, Bojan Barić, analizirao je konačno sedmo mjesto na ljestvici. S obzirom da smo na početku imali jako loše rezultate, na kraju mislim da možemo biti zadovoljni postignutim, rekao je Barić. On je na kraju potvrdio da odlazi iz kluba nakon tri i pol sezone. 

Istarska kopačka-5.6.2022

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Istarska kopačka

U Sportskoj emisiji o istarskim županijskim nogometnim ligama s gostima u studiju analiziramo i komentiramo nedjeljno poslijepodne na nogometnim terenima. Emisija je na rasporedu ponedjeljkom od 17.10 do 17.50.

Poslušajte u Slušaonici