Hrvatski radio

Radio Pula

Istarska kopačka-Benjamin Golubić

12.04.2022.

11:31

Autor: HRT

Benjamin Golubić

Benjamin Golubić

Foto: Branko Crnogorčić / HRT

Benjamin Golubić, igrač NK Medulina i Ajdin Trumić, igrač NK Iskre komentiraju nogometnu situaciju na istarskom poluotoku. 

Igrač NK Medulina Benjamin Golubić bio je vrlo zadovoljan nakon pobjede u Fažani protiv Mladosti. Igrali smo dobro, imali smo bolje šanse i na kraju zasluženo pobjedili, rekao je Golubić. Cilj na početku sezone bio je ući u prva tri mjesta a nadam se da ćemo stići do naslova, zaključio je Golubić. 

Igrač NK Iskre iz Vineža Ajdin Trumić prokomentirao je domaću pobjedu protiv Istre iz Tara. Zabili smo dva gola i stvorili još dosta prilika, rekao je Trumić. Do kraja prvenstva probat ćemo napasti još koju poziciju i pokušat stići do četvrtog mjesta, zaključio je Trumić. 

Istarska kopačka, 11.4.2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Istarska kopačka

U Sportskoj emisiji o istarskim županijskim nogometnim ligama s gostima u studiju analiziramo i komentiramo nedjeljno poslijepodne na nogometnim terenima. Emisija je na rasporedu ponedjeljkom od 17.10 do 17.50.

Poslušajte u Slušaonici