Hrvatski radio

Radio Pula

Istarska kopačka-David Pletikos i Nikola Valentić

03.05.2022.

09:41

Autor: HRT

David Pletikos

David Pletikos

Foto: Florijan Odobašić / HRT

Kapetan NK Marčane, David Pletikos i igrač NK Kaštelir Labinci, Nikola Valentić komentiraju situaciju u županijskim nogometnim ligama. 

Kapetan NK Marčane, David Pletikos prokomentirao je osvajanje naslova prvaka. Prije početka sezone, zacrtali smo si kao cilj jedno od prva tri mjesta, otvorilo nam se i na kraju smo osvojili naslov, rekao je Pletikos. Imamo dobru ekipu, redovno treniramo, ljudi nas prate na svakoj utakmici i mislim da sve ide kako treba, zaključio je.  

Igrač NK Kaštelir Labinci, Nikola Valentić bio je razočaran nakon remija u Valbandonu. Razočarani smo ovim bodom, rekao je Valentić, ali vjerujem da ćemo se već u nedjelju vratiti na pobjedničke staze. Vrlo smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima, zaključio je. Istarska kopačka, 2.5.2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Istarska kopačka

U Sportskoj emisiji o istarskim županijskim nogometnim ligama s gostima u studiju analiziramo i komentiramo nedjeljno poslijepodne na nogometnim terenima. Emisija je na rasporedu ponedjeljkom od 17.10 do 17.50.

Poslušajte u Slušaonici