Hrvatski radio

Radio Pula

Istarska kopačka-Hisa Ramadani i Leonardo Žulić

20.09.2022.

10:52

Autor: HRT

Hisa Ramadani

Hisa Ramadani

Foto: Daniele Pernić / HRT

Hisa Ramadani, igrač NK Uljanika i Leonardo Žulić, igrač NK Žminja analiziraju situaciju u trećoj ligi zapad i u prvoj županijskoj. 

Hisa Ramadani, igrač NK Uljanika, prokomentirao je prva tri kola svojeg kluba. Upisali smo dva poraza zaredom u kojima smo pokazali da možemo parirati svakome, nakon toga stigli smo do troboda protiv Medulina, rekao je Ramadani. Mlada smo i kvalitetna ekipa i mislim da ćemo to dokazati na terenu, zaključio je.

Leonardo Žulić, igrač NK Žminja, zadovoljan je dosadašnjim rezultatima. Uzeli smo bod u Umagu par minuta prije kraja, prije toga upisali tri pobjede, rekao je Žulić. Moja velika želja je da se borimo za naslov do samog kraja, zaklučio je. 

Istarska kopačka, 19.9.2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Istarska kopačka

U Sportskoj emisiji o istarskim županijskim nogometnim ligama s gostima u studiju analiziramo i komentiramo nedjeljno poslijepodne na nogometnim terenima. Emisija je na rasporedu ponedjeljkom od 17.10 do 17.50.

Poslušajte u Slušaonici