Hrvatski radio

Radio Pula

Istarska kopačka-Mladen Denić i Ivan Banović

25.10.2022.

08:51

Autor: HRT

Istarska kopačka

Istarska kopačka

Foto: Ivan Škrinjar / Pixsell

Mladen Denić, vratar NK Pazinke i Ivan Banović, igrač NK Smoljanci Slobode analiziraju nogometnu situaciju na istarskom poluotoku. 

Mladen Denić, vratar NK Pazinke, prokomentirao je domaći remi protiv Rudara. Gubili smo 2-0, uspjeli smo se vratiti na 2-2, u zadnjih par utakmica ušli smo u pozitivnu seriju i mislim da možemo tako i nastaviti, rekao je Denić. Vjerujem da ćemo na kraju sezone popraviti naš trenutačni plasman, zaključio je Denić.


Ivan Banović, igrač NK Smoljanci Slobode, bio je vrlo zadovoljan nakon gostujuće pobjede u Višnjanu. Poveli smo jako rano, nastavili smo stvarati šanse i zasluženo pobjedili, rekao je Banović. Nemamo rezultatski imperativ a ja se nadam da ćemo okončati prvenstvo u prvih par pozicija, zaključio je Banović. 

Istarska kopačka-24.10.2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Istarska kopačka

U Sportskoj emisiji o istarskim županijskim nogometnim ligama s gostima u studiju analiziramo i komentiramo nedjeljno poslijepodne na nogometnim terenima. Emisija je na rasporedu ponedjeljkom od 17.10 do 17.50.

Poslušajte u Slušaonici