Hrvatski radio

Radio Pula

Istarska kopačka-Saša Lukman i Atanas Gjurchinoski

04.10.2022.

11:32

Autor: HRT

Saša Lukman

Saša Lukman

Foto: Edi Koler / HRT

Saša Lukman, trener NK Mladosti iz Rovinjskog Sela i Atanas Gjurchinoski, igrač NK Funtane komentiraju situaciju u županijskim ligama. 

Saša Lukman, trener NK Mladosti iz Rovinjskog Sela, bio je razočaran nakon gostujućeg poraza od pulske Istre. Vodili smo 2-0 do 75.minute i nakon toga primili četiri pogotka, rekao je Lukman. Iste greške događaju nam se od početka sezone. Dobro treniramo i nadam se da ćemo uskoro krenuti u pozitivnu seriju, zaključio je Lukman. 


Atanas Gjurchinoski, igrač NK Funtane, prokomentirao je pobjedu protiv NK Smoljanci Slobode. Znali smo da nas čeka teška utakmica i tako je i bilo, rekao je Gjurchinoski. Uspjeli smo upisati vrijednu pobjedu, za sada svi smo vrlo zadovoljni rezultatima, zaključio je Gjurchinoski.

Istarska kopačka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Istarska kopačka

U Sportskoj emisiji o istarskim županijskim nogometnim ligama s gostima u studiju analiziramo i komentiramo nedjeljno poslijepodne na nogometnim terenima. Emisija je na rasporedu ponedjeljkom od 17.10 do 17.50.

Poslušajte u Slušaonici