Hrvatski radio

Radio Pula

09:47 / 13.09.2021.

Autor: Tomislav Šikić

Nogometaši Special Power League gostovali u Medulinu

SPL u Medulinu (Foto: Općina Medulin/ustupljena fotografija)

SPL u Medulinu (Foto: Općina Medulin/ustupljena fotografija)

Foto: - / -

Special Power League (SPL) je sportska liga za djecu s teškoćama u razvoju, osnovana 2018. godine. Pokrenula ju je Udruga "Akademija zdravog življenja". Liga je u subotu 11. rujna gostovala u Medulinu.

Special Power League ligi pridružili su se Hrvatski nogometni savez (HNS), Hrvatski rukometni savez (HRS), Zaklada Mateo Kovačić, Udruga SILab, Udruga 'Veliko Srce' iz Koprivnice, Udruga 'Pogled' iz Nedelišća, Udruga za Downov sindrom 21 Split, Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Centri za odgoj I obrazovanje iz: Rijeke, Osijeka, Čakovca, Velike Gorice kao i nogometni i rukometni klubovi iz Hrvatske i inozemstva.

U subotu su u poluvremenu utakmice Medulin – Veli Vrh nogometaši nogometnih klubova Hajduk, Osijek, Slaven Belupo i Sloga raspucavanjem penala pokazali svoje nogometno umijeće, a medulinski načelnik Ivan Kirac i predsjednik NK Medulin Bruno Radošević uručili su poklone svim klubovima i organizatorima.

Radošević je najavio suradnju s SPL-om u organizaciji kampova za djecu, a organizator Dario Jagić zahvalio je na prilici da predstave svoj rad. SPL u Medulinu (Foto: Općina Medulin/ustupljena fotografija)

SPL u Medulinu (Foto: Općina Medulin/ustupljena fotografija)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.