Hrvatski radio

Radio Pula

Puljani dobili skate park! Skateri zadovoljni!

19.03.2016.

16:07

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na dijelu platoa pulskog Centra gradskih udruga Rojc danas je otvoren pulski skate park. Nakon otvaranja na kojemu je bio i pulski gradonačelnik Boris Miletić održano je natjecanje pod nazivom 'Wanted Skate Contest' s revijalnim dijelom.

Pulski skejteri Ski parkom u koji je uloženo milijun i 500 tisuća kuna mogu biti više nego zadaovoljni. Za razliku od sličnih parkova koji su do sada izgrađeni u Hrvatskoj, na platou pulskog Centra gradskih udruga Rojc svi elementi skate parka izgrađeni su od kamena na kojem su troškovi održavanja minimalni.

Na njemu će tako kvalitetno moći trenirati ljubitelji skejta, BMX bicikala i rola. Prije službenog otvaranja popričali smo s predsjednikom Skejt kluba Wonted Ninom Fanuko.

Velika gužva oko i na stazi skate parka dočekala je pulskog gradonačelnika Borisa Miletića. U današnjem otvaranju skate parka uz Puljane je sudjelovalo je i pedesetak skatera iz Dubrovnika, Splita, Osijeka te gosti iz Austrije, Slovenije i Italije.

Opširnije poslušajte u nastavku.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.