Hrvatski radio

Radio Pula

Umag ugostio tisuće mladih sportskih nada

27.03.2023.

10:40

Autor: HRT

Rukomet - Umag

Rukomet - Umag

Foto: Grad Umag / ustupljena fotografija

Umag je protekloga vikenda odisao sportom, veseljem i natjecateljskim duhom tisuću mladih sportašica i sportaša koji su odličnom igrom i fair-playem pokazali što najbolje znaju kada su rukomet i nogomet u pitanju.

Nogomet - Umag

Nogomet - Umag

Foto: Grad Umag / ustupljena fotografija

Od petka 24. do nedjelje 26. ožujka organizirano je 3. kolo uspješnog Međunarodnog nogometnog turnira za mlade nogometaše "Umag Trophy" na umaškim nogometnim terenima u Stella Marisu i Katoru, i to za kategorije U12 i U13. Ni tmurni oblaci nisu zaustavili perspektivne mlade sportaše iz cijele Europe koji su, u organizaciji B4 d.o.o., Plave Lagune, Turističke zajednice grada Umaga i Grada Umaga, brojnim posjetiteljima mogli pokazati svoj talent i vještine.


U umaškoj sportskoj dvorani usporedno se odvijao još jedan sportski projekt za najmlađe - tradicionalni 26. ISTRA OPEN mini rukometni turnir za djevojčice i dječake. Sudjelovali su dječaci u kategorijama 2013.god., 2014.god., 2015.god. te djevojčice 2012.god., 2013.god., 2014.god., a počasni gost turnira bio je prošlogodišnji dobitnik nagrade za životno djelo Grada Umaga, začetnik Turnira Juraj Radovčić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.