Hrvatski radio

Radio Pula

Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu

18.07.2022.

12:00

Autor: HRT

Vaterpolo 2022

Vaterpolo 2022

Foto: Centar za mlade Alarm / ustupljena fotografija

 Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu održat će se 23. srpnja u organizaciji Centra za mlade Alarm Pazin. Prenosimo njihov poziv.

"Centar za mlade „Alarm“ ponosno nastavlja tradiciju održavanja turnira u vaterpolu na Zarečkom krovu te poziva sve zainteresirane ljubitelje sporta, prirode i dobre zabave da nam se i ove godine pridruže na omiljenom slapu.


Rezervirajte 23. srpnja u svom rasporedu i provedite ljetnu subotu u dobrom društvu i top atmosferi, pokažite nam i dokažite svoje sportske vještine te koliko ste napredovali, odmoritese od radnog tjedna, a najbolje čeka i pokoja nagrada vrijedna.  


Za turnir u vaterpolu svaka ekipa mora imati 5+2 igrača, osmisliti naziv ekipe te platiti kotizaciju u iznosu od 150 kn. Kotizacija uključuje majice za svakog igrača, marendu te poneko iznenađenje. Utakmice se igraju po 8 minuta (4–4).


Osim samog turnira, posjetitelji manifestacije mogu se prijaviti za natjecanje u žabicama i skokovima, koje će se odvijati zasebno u kategorijama: djeca i odrasli. 


• Sportski program

o Turnir u vaterpolu

o Skokovi u vodu (odrasli i djeca)

o Žabice (odrasli i djeca)


Za natjecanje vaterpolu, skokovima i žabicama možete se prijaviti porukom na društvenim mrežama Centra za mlade „Alarm“ Pazin (Facebook, Instagram), na e-adresu cmalarm.pazin@gmail.com ili na službeni broj +385 91 483 4391 (Roberta). Prijave su otvorene su do 21.7.


Ako i niste natjecateljski tip, predlažemo da se svejedno dođete odmoriti i uživati u blagodatima pazinske oaze te nezaboravnih sportskih prizora, vodenih aktivnosti i vratolomija, koje će pratiti zabavni komentari voditelja. Valja napomenuti da će se turnir održati uz maksimalnu brigu o okolišu, a poziva se sve sudionike da parkiraju na novom parkingu kraj jezeraca. Parking će za sudionike i posjetitelje manifestacije taj dan biti besplatan.


Nakon završetka manifestacija organizirano je slavlje u Caffe bar Sax.


Događaj je organiziran u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, a financiran je sredstvima Turističke zajednice Središnje Istre i uz pomoć donacija privatnih poduzetnika iz Pazina i okolice.


Okvirni raspored turnira:


10:30 – 11:00 – prijave ekipa

12:00 – početak turnira

13:00 – pauza za ručak

16:00 – polufinale vaterpola

17:00 – natjecanje u skokovima i žabicama

18:00 – finale vaterpola

18:30 – proglašenje pobjednika i dodjela medalja

after u Saxu",


pozivaju iz Centra za mlade Alarm.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.