Hrvatski radio

Radio Pula

11. Dani otvorenih vrata agroturizama Istre

05.11.2021.

14:23

Autor: Tomislav Šikić

Foto: AZZRI/ustupljena fotografija

Foto: AZZRI/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Agencija za ruralni razvoj Istre u suorganizaciji Istarske županije, organizira 11. Dane otvorenih vrata agroturizama Istre – DOVAI 2021. Sudjeluje dvanaest agroturizama, koji otvaraju svoja vrata tijekom četiri vikenda mjeseca studenog.

Agroturizmi uključeni u manifestaciju nude jelovnik koji uključuje aperitiv, predjelo, glavno jelo, prilog, salatu te desert po promotivnoj cijeni od 120,00 kn. Rezervacije termina su obvezne na kontakt broj željenog agroturizma. Sve  informacije u svezi  ponude na pojedinom agroturizmu, mogu se pronaći na službenoj web stranici AZRRI-a - www.azrri.hr  te na www.dovai.eu.

U ovogodišnjoj manifestaciji sudjeluje dvanaest agroturizama smještenih diljem Istarske županije i to agroturizam Cerovac iz Nedešćine, agroturizam Dušani iz Pazina, agroturizam Giovanna Allegra iz Šumbera, agroturizam Montižel iz Grožnjana, agroturizam Ograde iz Katuna lindarskog kraj Pazina, agroturizam Pineta iz Sv. Martina kraj Nedešćine, agroturizam Sia iz Vodnjana, agroturizam Stara Štala iz Boruta kraj Pazina,  agroturizam Štefanić iz Kaldira kraj Motovuna, agroturizam Ondina iz Svetvičenta, agroturizam Pod čeripnjon iz Sv. Petra u šumi te stancija Buršić iz Vodnjana.

Organizira se Foto natječaj „Doživljaj agroturizama Istre“ “ pod sloganom „Okusi. Doživi. Fotkaj“, putem kojega će tri najkreativnije fotografije biti nagrađene. Putem službene Facebook stranice provodi se nagradni natječaj u kojem će pratitelji stranice, ispunjavanjem zadanih uvjeta, biti nagrađeni besplatnim jelovnikom za dvoje u određenom agroturizmu.

                                                                        

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.