Hrvatski radio

Radio Pula

30. rođendan AT Kluba

02.06.2015.

13:31

Autor: Tatjana Kaštelan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Emisija 'AT Klub' Radio Pule 1. lipnja 2015. slavi 30. obljetnicu.

AT Klub su prije trideset godina osnovali današnji DJ i tehnički realizator emisije Edi Koller i Sven Dukić u suradnji s Arenaturistom. Od samih početaka, emisija se emitira na hrvatskom i talijanskom, a tijekom ljeta i na engleskom i njemačkom jeziku.

Danas emisiju realiziraju urednica i voditeljica Jadranka Nišević te suradnici voditelji Mauro Prenc i Inka Marinić. Emisiju su u ovih trideset godina postojanja realizirali i mnogi suradnici. Gosti emisije su poznati glazbenici, ali i sami slušatelji s kojima se družimo u eteru.

Rođendan AT Kluba Radio Pule obilježit će se velikim koncertom na Portarati, 4. lipnja, koji je poklon Radio Pule svim građanima i gostima. Na obljetničkom koncertu nastupit će Gustafi Veterinari, glazbeni duo Mauro i Irena Giorgi, Los Doidos, Via Luče te Nola.

Poslušajte razgovor Jadranke Nišević i Jane Radić o velikoj obljetnici i pogledajte galeriju s današnje emisije u kojoj su gostovale The Frajle.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.