Hrvatski radio

Radio Pula

6. Forum obiteljskog smjestaja u Pazinu

12.11.2021.

12:27

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

6. Forum obiteljskog smještaja u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Zajednice obiteljskoga turizma HGK održava se danas i sutra u Pazinu u prostoru Spomen doma. Svečano otvorenje je u 13 sati.

Okupljenima će se obratiti predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić, ravnateljica Uprave za sustav turističkih zajednica, kategorizaciju i pravne poslove Ministarstva turizma i sporta Monika Udovičić, direktor Hrvatske turističke zajednice  Kristjan Staničić, gradonačelnica Pazina Suzana Jašić, zamjenik župana Istarske županije Tulio Demetlika i direktorica Turističke zajednice središnje Istre Sanja Kantaruti.

FOS je glavno nacionalno okupljanje fizičkih i pravnih dionika obiteljskog turizma koji danas čine najveći segment turističkog sektora s preko 100.000 kućanstava ("iznajmljivača“) i u čijem je vlasništvu gotovo 60% svih turističkih ležajeva Hrvatske.

Tijekom dvodnevnog skupa bit će organizirane prezentacije o rezultatima, trendovima i novostima u zakonodavstvu, stručni panel, edukativne radionice na temu prodaje, marketinga i podizanja kvalitete te izložbeni prostor gdje će sudionici imati priliku umrežiti se s izlagačima proizvoda i usluga relevantnih za obiteljski smještaj. Detaljan program dostupan je OVDJE.

Također, u sklopu FOS-a dodijelit će se i nagrade za izbor najboljih hrvatskih privatnih iznajmljivača koje organizira Hrvatska turistička zajednica u partnerstvu s Novim listom u cilju dodatne promocije kvalitete privatnog smještaja i suvremenih trendova u specijalizaciji privatnih iznajmljivača.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.