Hrvatski radio

Radio Pula

Akcija uređenja i izrade opreme za Rojc

07.09.2022.

10:32

Autor: HRT

Palete

Palete

Foto: Zelena Istra / ustupljene fotografije

U sklopu Radione Re-Geppetto održat će se radionica izrade opreme za Društveni centar Rojc u četvrtak 8. te u petak 9. rujna. U petak će se održati i akcija uređenja unutrašnjeg dvorišta DC Rojc.

Želite naučiti kako dizajnirati i izraditi sjedeće garniture od paleta? Želite doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici i pomoći u izradi klupa i stolova za unutarnje dvorište DC Rojc ili sudjelovati u akciji uređenja omiljenog mjesta za druženje?


Radionica će se održati ispred Radione Re-Geppetto od 13 do 18 sati. Voditelj radionice je Mihail Ribić – samouki majstor, umjetnik koji voli raditi s drvom, uz podršku voditelja radione Marka Grbca Knapića. Uvod u radionicu će biti kratko predavanje te predstavljanje različitih nacrta za izradu namještaja od paleta. Na radionici ćete moći dobiti i nacrt te naučiti kako i sami izraditi namještaj.


Prijave i dodatne informacije na ured@zelena-istra.hr.


AKCIJA UREĐENJA UNUTRAŠNJEG DVORIŠTA 


U petak 9. rujna održat će se akcija uređenja unutrašnjeg dvorišta Rojca. Doprinesite uređenju ovog omiljenog mjesta za druženje – piturat će namještaj, uređivati urbane i vertikalne vrtove u dvorištu, očistiti prostor od sitnog otpada itd.


Za sve volontere osigurat će zakusku i druženje.


Događaj se provodi u okviru projekta Projekt „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.