Hrvatski radio

Radio Pula

Aktivni zimski mjeseci u Turističkoj zajednici Žminj

11.03.2021.

17:21

Autor: Tomislav Šikić

Foto: TZ Žminj/ustupljena fotografija

Foto: TZ Žminj/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Turistička zajednica Žminj tijekom proteklih mjeseci pripremila je promotivne materijale za publiku na internetu, posebice putem društvenih mreža i drugih digitalnih kanala. Tako je nastao video u kojem su, kako ističu, sažete sve emocije Žminjštine.

TZO Žminj u suradnji s produkcijskom kućom Studio11 u kratkom videu sažela je puno "malih-velikih" priča o žminjskoj gastronomiji i autohtonim proizvodima te baštini.  

Uz to, redizajnirali su mrežne stranice TZO Žminj. 

Nova mrežna stranica  www.tzzminj.hr donosi sadržaje na hrvatskom, engleskom i njemačkom, a planira se prevesti i na talijanski jezik. Opisuje nekoliko segmenata koji su klasificirani na područja: gastronomije, kulture, aktivnosti, smještaja, zanimljivosti i događanja (evenata). Ističe se poseban kutak za iznajmljivače gdje se mogu pročitati sve novosti vezane za teme oko pravnih okvira, situacije povezane uz covid mjere i novosti, ponuđene su razne edukacije te ostale servisne informacije. Osim navedenog, iznajmljivači s područja Općine Žminj imaju mogućnost besplatne promocije smještajnih objekata. 

Iz TZ-a pozivaju sve iznajmljivače, ugostitelje i ostale subjekte koji svoje poslovanje temelje na turizmu, da ažuriraju svoje podatke  ili ako već nisu da se prijave u ponuđene kategorije u koje temeljem svog poslovanja pripadaju. Podaci se svakodnevno ažuriraju, a prijave i korekcije sadržaja mogu se prijaviti uredu TZ Općine Žminj. 

TZ Općine Žminj donosi najnovije informacije i zanimljivosti na facebook profilu Visitzminj, a aktivni su i na Twitteru, Instagramu te You tube kanalu.

Novog video može se vidjeti na https://www.youtube.com/watch?v=U0c1PpFV9GU .

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.