Hrvatski radio

Radio Pula

Besplatne radionice o osobnim financijama na FET-u

11.02.2019.

16:34

Autor: Tatjana Kaštelan

Prof. dr. sc. Dean Učkar i prof. dr. sc. Manuel Benazić najavili ciklus radionica o financijama (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Prof. dr. sc. Dean Učkar i prof. dr. sc. Manuel Benazić najavili ciklus radionica o financijama (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Pulski Fakultet ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković' nudi ciklus besplatnih radionica o 'Osobnim financijama i upravljanju kućnim budžetom'. Istraživanja su pokazala da su građani nedovoljno financijski pismeni pa je potreba za ovakvim edukacijama velika.

'Važnost uravnoteženog osobnog budžeta' ovoga petka, potom 'Bankovno financiranje i štednja' 18-og, 'Osobne investicije i investicijski fondovi' 20-og, 'Tržište kapitala i mirovinski fondovi' 21-vog te 'Porezna pismenost i proračun' u petak 22-gog veljače teme su besplatnih radionica.

Predavači su profesori s Fakulteta i gospodarstvenici. Prodekan za znanstveno istraživački rad prof. dr. sc. Manuel Benazić i jedan od predavača na radionicama govorit će o Osobnim investicijama i investicijskim fondovima, a prof. dr. sc. Dean Učkar o Važnosti uravnoteženog osobnog budžeta.

Prošle godine 47, ove godine je već preko 60 prijavljenih kandidata. Prijave traju do srijede a sve informacije su na internetskim stranicama Fakulteta. Svaka radionica traje četiri školska sata, od 17 do 20 sati. Besplatno uz prijavu, u dvorani 404 pulskog Fakulteta ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković'.

Opširnije poslušajte u nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.