Hrvatski radio

Radio Pula

Blagdanski prijem Županije i Grada Pule

27.12.2013.

15:17

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Grad Pula i Istarska županija u galerijsko-izložbenom prostoru Sveta Srca u Puli bili su tradicionalni domaćini zajedničkog prijema povodom božićnih blagdana i Nove godine.

Ponosan sam što u Puli unatoč krizi postoje pomaci na bolje. Zahvalan sam građanima, na velikoj dozi razumijevanja jer kad se nešto radi, rekao je pulski gradonačelnik Boris Miletić, problema na prometnicama uvijek ima. U 2014. godini, nastavio je Boris Miletić, ulazi se i s visokom stopom nezaposlenosti.

2013. godinu istarski župan Valter Flego pamtit će po ulasku Hrvatske u EU te odlučnom stavu Županijske skupštine da Istra mora ostati regija a ne postati dio Sjevernog Jadrana i Like. Kako bi se to moglo postići, istaknuo je Flego, nužno je da javni sektor realizira sve ono što se dogovorilo i najavilo prema privatnom sektoru.

Gradnja infrastrukture te dobivanje sredstava iz Europske unije glavni su temelj za boljitak sviju onih koji žive i rade u Puli i Istarskoj županiji.

Više poslušajte u tonskom prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.