Hrvatski radio

Radio Pula

Britanski komičar Sean Meo nastupa u pulskoj Hermani

26.08.2022.

12:04

Autor: HRT

Sean Meo

Sean Meo

Foto: Facebook/Pixabay / snimka zaslona/kolaž

U pulskoj galeriji Hermana u 21 sat gostuje britanski komičar Sean Meo, jedan od najboljih izvođača i pisaca u britanskom komedijaškom krugu. 

Zamijenivši 1989. Godine profesionalnu snookersku karijeru za komičarsku, Sean se brzo etablirao kao redoviti gost u svim vrhunskim klubovima, a kasnije si je osigurao Time Outovu titulu komičara godine. Sean je ostao na britanskom tržištu kao solidan, ali i uzbudljiv glumac te vodeći član oštroumne tematske serije Comedy Storea, “The Cutting Edge”.


Nastupao je diljem svijeta, uključujući ratna područja u Afganistanu, gdje je zabavljao trupe. Sean se pet puta pojavio na Festivalu komedije u Montrealu (2011./2007./2003./2001./1998.), a ostali nastupi na festivalima uključuju Melbourne, Novi Zeland, Kilkenny, Edinburgh, Singapur, Južnu Afriku i Manchester. Puno je radio u SAD-u, uključujući Cobbs Comedy Club u San Franciscu, Carolines u New Yorku i hotel Riviera u Las Vegasu. Godine 2010. Sean je glumio samog sebe u redateljskom debiju Bena Millera, Huge.


Inače, Meov nastup u galeriji Hermana je izvrsna prilika za upoznavanje s komičarem koji gostuje u zagrebačkom SAX-u 1. I 2. Rujna. Pulski nastup zakazan je u 21 sat, a ulaz je besplatan.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.