Hrvatski radio

Radio Pula

Bruno Poropat kandidat Istarskih demokrata za župana

27.04.2017.

16:25

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Rovinjski arhitekt Bruno Poropat kandidat je Istarskih demokrata za istarskog župana. "Želimo Istru u kojoj će svi njezini građani živjeti život dostojan čovjeka i imati jednake šanse i zaštitu". Poručili su čelnici Istarskih demokrata prilikom predstavljanja svog kandidata za župana.

Istarski demokrati, u Puli su predstavili načela svoje stranke i Bruna Poropata kao kandidata za župana na predstojećim lokalnim izborima. Ističu da žele Istru u kojoj će svi njezini građani živjeti život dostojan čovjeka, imati jednake šanse i zaštitu, istaknuo je glavni tajnik Istarskih demokrata Branko Ružić. Kandidat ID-a za župana Bruno Poropat rekao je kako kako nudi politiku prijateljstva i razumevanje za potrebe građana. Istarski demokrati smtraju da je novu bolnicu trebalo graditi na prometno dostupnijem mjestu te da je Kaštjun još jedan IDS-ov promašen projekt u Istri. Istarski demokrati na izbore izlaze uz potporu Demokratske stranka žena i Stranke umirovljenika.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.