Hrvatski radio

Radio Pula

Damir Kajin - nezavisni kandidat za gradonačelnika Buzeta

21.03.2017.

16:21

Autor: Elvira Tripović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pomoć radnicima Cimosa, gospodarski rast, preseljenje kompostane, obnova vodovodne mreže i fasada u starom gradu, dogradnja staračkog doma, najvažniji su ciljevi istaknuti u najavi kandidature Damira Kajina za gradonačelnika Buzeta.

"Na predstojećim lokalnim izborima ulazim u utrku za gradonačelnika Buzeta, a na izbore idem i s nezavisnom listom za Gradsko vijeće.  Ako nam građani daju povjerenje, ja i moj zamjenik radit ćemo kao volonteri". Stoji među ostalim u objavi kandidature Damira Kajina. Kajin kaže kako ga je na kandidaturu nagnala želja da pomogne svom gradu koji je danas gospodarski na samom istarskom začelju i bez investicija. Pokušat ćemo  zaustaviti otpuštanje zaposlenih u pogodnima Cimosa u Istri a ako dio radnika ipak ostane bez posla, kao gradonačelnik založit ću se, najavio je Kajin, da se u Buzetu izradi najjači socijalni program samozapošljavanja u Hrvatskoj. Preseljenje kompostane sa sadašnje lokacije, obnova vodovodne mreže u starom gradu te fasada, dogradnja staračkog doma, još su neki prioriteti istaknuti u najavi kandidature Damira Kajina za gradonačelnika Buzeta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.