Hrvatski radio

Radio Pula

Dani maturanata na pulskom Sveučilištu

21.11.2022.

15:37

Autor: HRT

Dani maturanata na Sveučilištu J. Dobrile u Puli

Dani maturanata na Sveučilištu J. Dobrile u Puli

Foto: Sveučilište u Puli / ustupljena fotografija

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli organizira Dane maturanata za učenike s područja Istre koji će se održati u prostorima Fakulteta ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković, od 23. do 25. studenog 2022. godine.

Učenici dolaze organizirano po terminima i upoznat će se sa svim sastavnicama Sveučilišta putem informativnih pultova i organiziranih šetnji po Sveučilištu. Šetnje će uključivati razgledavanje prostora Sveučilišta, uključujući i nove prostore Studentskoga centra. Svaka će sastavnica imati svoj pult za kojim će stajati studenti i profesori pojedinih studija, a prisutno će biti i odabrano nenastavno osoblje.


Sveučilište Jurja Dobrile u Puli ima osam fakulteta uz novootvoreni multidisciplinarni sveučilišni prijediplomski studijski program: Dizajn i audiovizualne komunikacije. Uz fakultete i studijske programe, sudjeluje i u Erasmus+ programu koji uključuje raznovrsne projekte i mogućnosti mobilnosti studenata, Sveučilišnu knjižnicu uz još tri odjelne knjižnice te djelatnosti Studentskoga centra. 


Dani maturanata traju tri dana od 9h-15h. U posjet Sveučilištu dolazi više od 15 škola iz čitave Istre. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.