Hrvatski radio

Radio Pula

Dani otvorenih vrata Nacionalnog parka Brijuni

16.10.2021.

10:29

Autor: Tomislav Šikić

Stara maslina na Velom Brijunu (Foto: NP Brijuni/ustupljena fotografija)

Stara maslina na Velom Brijunu (Foto: NP Brijuni/ustupljena fotografija)

Foto: - / -

Berbom stare masline na Brijunima započinju Dani otvorenih vrata. Do 31. listopada cijena ulaznice je 90 kuna za odrasle i 60 kuna za djecu od 7 do 18 godina. Za grupe od 25 ili više osoba organiziran je obilazak uz pratnju stručnog vodiča - uz prethodnu najavu.

Stara je maslina jedno od najstarijih stabala masline na Mediteranu, što potvrđuje istraživanje karbonske analize starosti provedeno na uzorku njezina drvnog tkiva.

Tijekom Dana otvorenih vrata, do 31. listopada, individualni posjetitelji imati će priliku razgledati Park uz samostalan obilazak, koristeći aplikaciju Brijuni Pocket Guide. Kupnja ulaznica moguća je putem web-shopa: https://shop.np-brijuni.hr/hr po promotivnim cijenama od 90,00 kuna za odrasle i 60,00 kuna za djecu od 7 do 18 godina. 

Za grupe od 25 ili više osoba organiziran je obilazak uz pratnju stručnog vodiča - uz prethodnu najavu na mail: izleti@np-brijuni.hr 

U ponudi su i akcijske cijene smještaja u hotelu Istra: noćenje i doručak od 600,00 kn po sobi dnevno u dvokrevetnoj sobi s pogledom na park stranu. 

Također, u restoranu hotela Neptun, posjetiteljima je ponuđen poseban jelovnik po promotivnim cijenama. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR