Hrvatski radio

Radio Pula

Dječjem domu Ruža Petrović uručen ček s humanitarnog koncerta 4 Tenora

24.12.2021.

14:07

Autor: HRT

Uručenje čeka

Uručenje čeka

Foto: Grad Pula / ustupljena fotografija

Nakon što je u srijedu, 20. prosinca uspješno održan humanitarni gala koncert "Božić u INK - 4 Tenora", kojim je prikupljeno 36 tisuća kuna, gradonačelnik Pule Filip Zoričić, predstavnik Arena Hospitality Group Andrea Petrić i organizator Daniel Sponza uručili su ček ravnateljici Dječjeg doma Ruža Petrović Davorki Belošević.

Božić u INK, humanitarni je gala koncert koji se od 2013. godine održava u povodu božićnih blagdana pod pokroviteljstvom kompanije Grada Pule i Arena Gospitality Group.


U sklopu projekta, ove su godine nastupila "4 Tenora" - Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak te njihova gošća, mlada istarska glazbenica Nina Fakin. Više od dva sata publika je oduševljeno slušala prigodne skladbe, od opernih arija do poznatih kancona i omiljenih božićnih pjesama, te maestralan nastup zasluženo nagradila pljeskom.


 - Drago mi je što uz predivnu glazbu 4 Tenora pomažemo Dječjem domu Ruža Petrović. Time smo na jedan poseban i emotivan način obilježili ove predblagdanske dane - rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.


Sredstva prikupljena od humanitarnog koncerta korist će se za podizanje kvalitete života djece i mladih u domu.


- Hvala svima u ime djece i mladih iz Dječjeg doma što svojom potporom nastojite uljepšati djetinjstvo djece i mladih iz Dječjeg doma Ruža Petrović. Također, želimo svim osobama dobrog srca koji nas darivaju ovim putem zahvaliti i poželjeti im čestit i blagoslovljen Božić i uspješnu 2022. godinu - poručila je ravnateljica Dječjeg doma Ruža Petrović Davorka Belošević.


Humanitarni koncert

Humanitarni koncert

Foto: Grad Pula / ustupljena fotografija

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

EUROPA 27

SLAVEN KLIČEK