Hrvatski radio

Radio Pula

Djed Mraz otvara svoj porečki ured

06.12.2021.

07:31

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Gradska knjižnica poreč/ustupljena fotografija

Foto: Gradska knjižnica poreč/ustupljena fotografija

Foto: - / -

Ured će biti otvoren u 12 sati. Iz porečke Gradske knjižnice pozivaju da ih posjetite svakoga ponedjeljka i petka od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati, sve do 31. prosinca.

Sedam se patuljaka iskralo iz priče kako bi pristigli u adventsku bajku koja će se ovoga prosinca pričati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč. U jednom šumskom kutku, očarani zimskom čarolijom, dočekat će Djeda Mraza i predati mu sedam svojih pisama ispisanih najljepšim slovima, ali i ono koje je Djedu napisala Snjeguljica.  

Neka su čudna vremena zavladala ovim svijetom, ali blagdansku čaroliju nitko nam ne može ukrasti. Djed Mraz nanovo je odabrao porečku knjižnicu za svoj ured, a dvije dobre vile, Vesna i Majda, i ove su se godine pobrinule da Djedov kutak bude bajkovit i maštovit, kako za njega, tako i za sve mališane i njihove roditelje koji će ga posjetiti. 

Pozivaju vas da navratite do ureda i u Djedov sandučić, zajedno s patuljcima, ubacite svoja pisma sa željama.

Ured će biti otvoren u ponedjeljak, 6. prosinca u 12 sati. Pozivamo vas da ih i vi posjetite svakoga ponedjeljka i petka od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati, sve do 31. prosinca. 

Pozivaju vas na 1. kat Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč na adresi Trg Marafor 4.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.