Hrvatski radio

Radio Pula

Dvije premijere u Istarskom narodnom kazalištu

16.03.2017.

15:19

Autor: Jana Radić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Istarsko narodno kazalište priprema čak dvije premijere kojima će obilježiti Svjetski dan kazališta za djecu i mlade. Predstava "Čarobnjak iz Oza" bit će izvedena u subotu dok "Štuorice od polnoći" publika može pogledati u ponedjeljak.

Iznimno bogat program u Istarskom narodnom kazalištu do kraja ožujka obilježit će dva premijerna naslova, dvije reprize te gostovanje slovenskih kolega. Već večeras u 17 sati publika može pogledati predstavu "Pravi izbor" Dramskog studija INK kojom će se proslaviti Svjetski dan kazališta potlačenih. U subotu u 18 sati slijedi premijera moderne bajke "Čarobnjak iz Oza" čiju režiju potpisuje pulska koreografkinja Andrea Gotovina.

U ponedjeljak, na sam Svjetski dan kazališta za djecu i mlade, INK priprema jutarnje izvedbe Čarobnjaka iz Oza, ali i premijeru "Štuorica od polnoći" autora, redatelja i pripovjedača Aleksandra Bančića:

Do kraja mjeseca na programu su još dvije predstave: 24. ožujka "Alan Ford" u izvedbi koparskog kazališta te tri dana kasnije repriza "Blaka" autora Milana Rakovca.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.