Hrvatski radio

Radio Pula

E-poslovanje neizbježan dio poslovanja istarskih tvrtki

18.06.2019.

17:46

Autor: Tatjana Kaštelan

Radionica E-poslovanje u Istarskoj razvojnoj agenciji (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Radionica E-poslovanje u Istarskoj razvojnoj agenciji (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Potporu malom i srednjem poduzetništvu Istarska razvojna agencija daje ciklusima besplatnih radionica. Polaznici su tako zadnjih mjeseci učili o prezentaciji i javnom nastupu, a na radionici koja je netom završena bilo je riječi o e-marketingu, koji postaje neizbježan dio poslovanja svake tvrtke.

Digitalno društvo pred poduzetnike nosi nove zahtjeve. Proces brendiranja proizvoda, usluge ili tvrtke na tržištu danas se mijenja i gotovo je nemoguć bez digitalnog poslovanja i e-marketinga.

Zašto je danas važan internet marketing, što je brendiranje i zašto je nužno te koliki je značaj digitalnog marketinga u poslovanju govorili su ovih dana na besplatnoj radionici u IDA-i Sara Maga s Fakulteta ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković', Kristijan Matas s Istarskog veleučilišta te potpredsjednik Infobipa za poslovni razvoj Matija Ražem.

Voditeljica HQ Istria projekta, u sklopu kojega se održavaju radionice, Jelena Nikolić ističe kako se besplatne radionice za poduzetnike nastavljaju u rujnu, a pokrit će sve teme značajne za poslovanje.

Opširnije poslušajte u nastavku.

IZVJEŠTAJ: E-poslovanje neizbježan dio poslovanja istarskih tvrtki

Izabel Cvitić, polaznica, vlasnica tvrtke iz Sutivanca

Matija Ražem, Infobip

Sara Maga, Fakultet ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković'

Kristijan Matas, Istarsko veleučilište

Jelena Nikolić, IDA

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.