Hrvatski radio

Radio Pula

Generalni konzul Italije u Rijeci danas je posjetio Istarsku županiju

25.02.2020.

13:57

Autor: Romeo Cusma Pletikos

foto: Istarska županija - Regione Istriana

foto: Istarska županija - Regione Istriana

Foto: - / -

Generalni konzul Italije u Rijeci Davide Bradanini danas je posjetio Istarsku županiju. Na tu funciju je stupio 7. siječnja. ove godine. Prva etapa današnjeg bogatog rasporeda bila je u policijskoj upravi Istarske županije, gdje je Generalni konzul upoznao načelnika Božu Kirina.

Prva etapa današnjeg bogatog rasporeda bila je u policijskoj upravi Istarske županije, gdje je Generalni konzul upoznao načelnika Božu KirinaNakon toga sastao se sa gradonačelnikom Borisom Miletićem.

-

Na prvom službenom sastanku dobrodošlicu mu je zaželio i izvršitelj dužnosti župana Fabrizio Radin.

-

Na ovom prvom susretu, prisutni su bili i Predsjednik Gradskog vijeća Grada i počasni konzul Italije u Puli Tiziano Sošić te zamjenica istarskog župana Giuseppina Rajko. Nakon toga talijanski konzul Davide Bradanini uputio se na Sveučilište Jurja Dobrile, zatim sastao se sa predsjednikom županijskog suda Iztoka Krbeca te sa ravnateljom pulskog zatvora Gorana Terkovića. Za kraj obišao je pulsku zajednicu Talijana.

Poslušajte prilog u cijelosti koji je pripremio Romeo Cusma Pletikos.

-

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.