Hrvatski radio

Radio Pula

11:00 / 21.02.2022.

Autor: HRT

Grad Pula objavio natječaj za zakup poslovnih prostora

Panorama Pule

Panorama Pule

Foto: Grad Pula / ustupljena fotografija

Grad Pula objavio je natječaj za zakup 10 poslovnih prostora pretežito u užem centru grada na frekventnim pozicijama. Usmeno nadmetanje provest će se u prostorijama Komunalne palače 11. ožujka u 12 sati.

Riječ je o poslovnim prostorima na sljedećim adresama i djelatnostima:  Porta Stovagnana br. 9 (proizvodna djelatnost – proizvodnja pletene i kukičane odjeće),Laginjina br. 1 (ugostiteljska – restoran, lounge bar), Ciscuttijeva br. 12 (trgovinska – prodaja brendirane odjeće, autorska galerija),Veronska br. 3 (uslužna – postolar), Zagrebačka br. 10 (trgovinska – osim prodaje sezonske robe, opreme za more i plažu te suvenira, uredska, agencijska), Trg I. svibnja br. 4 (trgovinska – prodaja autohtonih (tradicijskih) proizvoda, uslužna – postolar), Smareglina br. 7 (uredska, agencijska, trgovinska – prodaja autohtonih (tradicijskih) proizvoda), Istarska br. 18 (dva prostora na istoj adresi u kojima je definirana djelatnost trgovinska – ostalo (osim prodaje suvenira i sezonske robe – opreme za more i plažu), te Banovčeva br. 2 (uredska, agencijska, financijska djelatnost, djelatnost osiguranja, telekomunikacijske djelatnosti).


Poslovni prostori daju se u zakup na određeno vrijeme u trajanju od 10 godina. Djelatnost u poslovnom prostoru mora se obavljati kroz cijelu kalendarsku godinu, osim u uvjetima pod kojima je korištenje poslovnog prostora djelomično onemogućeno u trajanju od najviše 30 (trideset) dana, bez krivnje zakupnika, te u slučajevima adaptacije poslovnog prostora za vrijeme trajanja zakupa, uz predočenje dokaza u pisanom obliku.


Cjeloviti tekst natječaja sa svim podacima o poslovnim prostorima i uvjetima natječaja objavljen je službenim stranicama Grada Pule (www.pula.hr) i na oglasnoj ploči Upravnog odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom, Pula, Forum br. 2/II, te se uvid u isti može obaviti svakog radnog dana u vremenu od 09.00 do 12.00 sati do 02. ožujka 2022. godine.


Očevidi poslovnih prostora obavit će se 23. veljače 2002. godine (srijeda) i  24. veljače.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.