Hrvatski radio

Radio Pula

Grad Pula osigurao poklon bon za umirovljenike s nižim primanjima

15.12.2021.

14:42

Autor: HRT

Dar

Dar

Foto: Bruno / Pixabay

Povodom nadolazećih blagdana, Grad Pula je za svoje umirovljenike s nižim primanjima osigurao novčane bonove u vrijednosti od 350 kuna.

- Moja je želja da svi naši umirovljenici imaju veće mirovine i zasluženo žive dostojanstveno nakon dugogodišnjeg rada i predanosti koju su posvetili poslu. Naša je uloga da najpotrebitijima pomognemo u današnje vrijeme i barem malo im uljepšamo blagdane - kazao je pulski gradonačelnik Filip Zoričić.


Bonove će na svoju kućnu adresu dobiti umirovljenici koji su, temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Pule, korisnici pomoći za umirovljenike, a to su samci s prihodom do 2.100,00 kuna, odnosno jedan umirovljenik u obitelji čiji prihod po članu obitelji ne prelazi 1.850,00 kuna mjesečno.


Upravni odjel za društvene djelatnosti i mlade je osigurao 600 bonova za korisnike pomoći umirovljenicima koji se mogu iskoristiti u Konzumu do 31. siječnja 2022. godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.