Hrvatski radio

Radio Pula

Grad Vodnjan raspisao natječaj za udruge

16.12.2020.

12:28

Autor: Tomislav Šikić

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Grad Vodnjan objavio Javni natječaj za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije na području Grada za 2021. godinu.

Grad Vodnjan poziva udruge i druge neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom natječaju da se prijave na financijsku podršku programima, projektima, manifestacijama i aktivnostima koje doprinose razvoju prioritetnih područja iz Natječaja.

Udruge i druge neprofitne organizacije mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije i aktivnosti za sljedeća prioritetna područja:

01. KULTURA

02. RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

03. PREDŠKOLSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE

04. SOCIJALNA SKRB I ZDRAVSTVO

05. POLJOPRIVREDA

06. TURIZAM 

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 15. siječnja 2021. godine.

Prijava u papirnatom obliku sa svim obveznim prilozima podnosi se u zatvorenoj omotnici preporučenom pošiljkom na adresu: Grad Vodnjan, Trgovačka 2, 52215 Vodnjan s naznakom "Javni poziv za udruge - ne otvaraj", a na prednjem dijelu omotnice obvezno je istaknuti puni naziv i adresu prijavitelja.

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti slanjem upita na adresu elektronske pošte: nika.cadro@vodnjan.hr  

Za financiranje projekata u okviru Natječaja raspoloživ je iznos od 840.000 kuna. Najmanji iznos traženih sredstava po području djelovanja je 1.000 kuna, a najveći 120.000 kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.