Hrvatski radio

Radio Pula

11:11 / 15.06.2022.

Autor: HRT

"Hello summer in Kaštelir-Labinci"

Kaštelir

Kaštelir

Foto: TZ Kaštelir-Labinci / ustupljena fotografija

Turistička zajednica Općine Kaštelir-Labinci organizira ljetni program i niz manifestacija pod nazivom "Hello summer in Kaštelir-Labinci" svakog četvrtka i petka u parku iza crkve u Kašteliru.

Za ljubitelje romantike četvrtkom će se održavati večeri "Under the stars" posvećene romantičnoj glazbi uz ponudu lokalnih OPG-ova. 


Na "Craft partyju" nudit će domaća proizvođače craft pića uz DJ DeJvida. Također, 


Teatar Naranča iz Pule u srpnju će upriličiti dječju predstavu.


Ove godine vraća se i tradicionalna fešta Gramperijada, posvećena domaćem krumpiru kaštelirskog kraja koji se na kaštelirskom dijalektu naziva gramper. Cilj manifestacije je da se ta namirnica prezentira na različite i maštovite načine, uz uključenje što većeg broja domaćih, autohtonih proizvođača. Na Gramperijadi će se feštati uz živu glazbu u izvedbi Night Express banda.


Turistička zajednica Općine Kaštelir-Labinci u suradnji s Udrugom Vitis petkom organizira "Friday tasting". Gosti će se četvrtkom moći upoznati s proizvodima lokalnih OPG-ova, a posjetiti ih dan kasnije na degustacijama svakog petka tijekom srpnja i kolovoza te degustirati proizvode po promotivnim cijenama. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.