Hrvatski radio

Radio Pula

HGK Županijska komora Pula, rezime i zdravica za uspješnu Novu godinu

19.12.2018.

17:21

Autor: Tatjana Kaštelan

Prijam u Županijskoj gospodarskoj komori Pula (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Prijam u Županijskoj gospodarskoj komori Pula (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

U Županijskoj gospodarskoj komori u Puli održan je tradicionalni predblagdanski susret poslovnih žena Istarske županije. Istaknut je značaj industrije za gospodarski razvoj te razvoj ženskog biznisa u svim sferama.

Gospodarska situacija nije bajna, što se vidi po Uljaniku. Što se čeka, kakav će biti scenarij brodogradilišta još nije jasno, ističe predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca Gordana Deranja. Stalno se priča o nekim novim potencijalnim partnerima, no mislim da ova agonija traje predugo. Treba reći da Uljanik ide dalje ili da je gotov.

Industriju koja stvara dodanu vrijednost i ima kvalitetan izvozni proizvod treba čuvati, ističe Gordana Deranja. Ne možemo si dopustiti samo turizam to jest uslužnu djelatnost jer još nemamo standard dostojan čovjeka.

Predsjednica Županijske gospodarske komore Jasna Jaklin Majetić, u ime domaćina prijama istaknula je značaj umrežavanja poslovnih žena. Svako znanje dijeljenjem se uvećava, pa je povod za ovakva druženja da budemo bolje, jače i zadovoljnije, a ovo je vrijeme za čestitanje i dobre želje. Vjerujem da ta dobra energija svima nama prija, prenesimo je što dalje, rekla je Jaklin Majetić.

HGK Županijska komora Pula, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug te njezin istarski Ogranak, ovaj tradicionalni predblagdanski susret žena organiziraju s ciljem umrežavanja, jačeg nastupa na tržištu i boljih rezultata. U blagdanskom raspoloženju, uz čestitke za ostvareno, te dobre želje za uspjeh u Novoj godini.

Opširnije poslušajte u nastavku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.