Hrvatski radio

Radio Pula

Humanitarna akcija ''Budi nekom djetetu Sveti Nikola''

05.12.2022.

15:00

Autor: HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: ˛ / Pixabay

 Sutra u 11 sati policijskim plovilom na Bunarinu u Puli stići će policijski Sveti Nikola koji će djeci donijeti poklone i uljepšati im blagdanske dane.

Policijska uprava istarska organizirala je humanitarnu akciju ''Budi nekom djetetu Sveti Nikola'', u okviru koje su policijski službenici i drugi djelatnici policijske uprave te pripadnici Udruge specijalne policije BAK Istra prikupili oko 500 poklon paketa. Pakete će dobiti djeca iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula i Centra za rehabilitaciju Down syndrom centar Pula, korisnici Centra Liče Faraguna iz Labina, štićenici Kuće milosrđa u Majmajoli, djeca iz Dječjeg doma Ruža Petrović te djeca o kojoj brine udruga Naš san njihov osmjeh. Dio poklona odvojit će se i za Sigurnu kuću Istra te će policijski službenici uljepšati blagdan Svetog Nikole i djeci koja su pogođena obiteljskim nasiljem.


Dio poklona sutra će djeci na Bunarini podijeli načelnik policijske uprave Alen Klabot sa suradnicima, dok će preostale poklone policijski službenici odnijeti u ustanove i udrugu kako bi se podijelili preostaloj djeci.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.