Hrvatski radio

Radio Pula

Humanitarna akcija 'Kad bi svi'

21.01.2015.

13:45

Autor: Jasna Zrinščak Šebelić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od 22. do 25. siječnja u Puli će se održati humanitarna akcija 'Kad bi svi'. Četverodnevna humanitarna akcija sporta, glazbe i zabave održavat će se u Istarskom narodnom kazalištu, hotelu Puli i Domu sportova Mate Parlov.

Organizator akcije je udruga 'Kad bi svi' u suradnji s Udrugom slijepih Istarske županije te Lige protiv raka Pula kao i partnerskih organizacija, a pod pokroviteljstvom Grada Pule i Istarske županije. Prihod će biti uplaćen na žiro račune Lige protiv raka Pula te Udruge slijepih Istarske županije za završetak izgradnje Kuće svjetla u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru slijepih Istre Cukrići te opremanje onkologije pulske Opće bolnice.

Akcija počinje u četvrtak, 22. siječnja u 20 sati u INK s 'Večeri romantičara' i nastupima Radojke Šverko, Nena Belana, Bruna Krajcara, Franka Krajcara i IndivijeDelta Blues Ganga, Livia Morosina i drugih. 23. siječnja u hotelu Puli će se održati 'Večer prijatelja' s nastupima klape La banda iz Žminja i KUD Dvigrad iz Kanfanara, a zatim disko večer s poznatim DJ-ima. Trećeg dana u Domu sportova na programu naziva 'Pravi urlik' nastupit će Let 3, Gustafi, Urban, Serđo Valić i brojni drugi izvođači. 25. siječnja u Domu sportova u jutarnjim satima održat će se program 'Kad bi svi mali' s više od 700 sudionika, a u poslijepodnevnim satima manifestacija 'Kad bi svi haklali'.

Detaljnije o programu pogledajte u prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.