Hrvatski radio

Radio Pula

Humanitarna akcija "Mala božićna čarolija"

15.12.2020.

17:09

Autor: Tomislav Šikić

Foto: snimka zaslona/letak

Foto: snimka zaslona/letak

Foto: - / -

Humanitarna udruga FB Puljani humanitarci pokrenula je humanitarnu akciju u suradnji s NK Istra 1961. Kao i svake godine do sada, cilj je prikupljanje pomoći s kojom će se kupovati darovi za djecu i mlade Dječjeg doma Ruža Petrović te za djecu i mlade potrebitih obitelji Pule i Puljštine.

Prikupljanje novčanih sredstava ove je godine moguće isključivo uplatom na poseban račun akcije ili kupnjom bonova po želji djece te preuzimanje istih od strane volontera u prostoru Udruge. Zbog novonastale situacije i svih epidemioloških mjera Udruga se neće moći predstaviti na štandovima kao što su to činili prijašnjih godina. 

Pomoći i uplatiti možete na broj računa HR5323400091511104948 - Privredna banka Zagreb koji je, sukladno zakonu, otvoren samo za ovu akciju. 

U akciji također prikupljaju potrepštine kao što su: trajno mlijeko, konzervirana trajna hrana, sokovi, riža, grah, marmelada, brašno, šećer, ulje, namirnice za kolače, slatkiši  za djecu itd. te higijenske potrepštine za potrebite obitelji Pule i Puljštine.

"Nadamo se da ćete nam se i ove godine priključiti u Božićnoj akciji, te na taj način olakšati svakodnevicu djeci i mladima Dječjeg doma, te mnogim obiteljima i našim sugrađanima", ističu Puljani humanitarci.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.