Hrvatski radio

Radio Pula

Humanitarna akcija "Pula za naše noniće"

17.12.2021.

15:13

Autor: HRT

Pula za naše noniće

Pula za naše noniće

Foto: Akademija zdravog življenja / ustupljena fotografija

Osma Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za pulske umirovljenike slabijeg imovinskog stanja održat će u subotu 18. prosinca od 10 do 18 sati u uredima tvrtke ATI u centru Pule u Zadarskoj ulici 15 i uplatom na žiro račun udruge Akademija zdravog življenja (HR6423600001102667961).

- Prošlogodišnja akcija bila je iznimno teška. Mali paket s nešto hrane i ostalih sitnica bio je jedina pomoć koju su neki od naših nonića dobili. 'Svi su nas zabravili', rečenica je koja nam je na nekoliko pragova slomila srce. Iako ove godine epidemiološka situacije nije ništa bolja, nadamo se da će se Puljani odazvati u što većem broju na ovu i druge humanitarne akcije kako bi svojim sugrađanima Božić učinili što dostojanstvenijim - napominju u organizaciji.


Od novčanih sredstava prikupljenih do subote popodne, isti dan će se obaviti kupovina namirnica i higijenskih potrepština. Na adresi Zadarska ulica 15 prikupljat će se u subotu do 18 sati teže kvarljiva hrana i higijenske potrepštine ali i sve one sitnice koje bi nonićima mogle Božić učiniti ljepšim i dostojanstvenijim.


Sve izvještaje o pritoku novčanih sredstava i paketa građani mogu pratiti na Facebooku Humanitarne akcije: ‘Za noniće’ https://www.facebook.com/zanonice


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

4 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR